Vover mig nu ind i denne – for mig – nye verden.

Som ganske lille pige sad jeg på spisebordet i stuen og lærte at strikke. Læreren var min bedstefar. Jeg husker det ikke, men kan forestille mig, at jeg har plaget om at lære at strikke, for at kunne være med i den strikkeklub, som “de store” på vejen havde.

På grund af problemer med arme/skuldre er det de sidste par årtier ikke blevet til meget mere end nogle få par strømper, et utal af halvfærdige projekter samt et pænt stort garnlager. Nu har jeg imidlertid fundet ud af at arme/skuldre kan klare at strikke, når bare jeg holder mig til ADDI rundpinde.

Jeg har givet mig selv lov til at begynde med helt nye projekter samt at øge mit garnlager, men med tiden skal dette lager gerne nedbringes, selvom jeg inderst inde godt ved, at det nok snarere bliver det modsatte. Jeg kan simpelthen ikke stå for et godt tilbud på garn.